Har du noen gang tenkt på hva bedriftsbanken din koster deg i løpet av et år i forhold til det du får tilbake? Sjansen er stor for at du betaler høye gebyrer og får null i innskuddsrente. Hvis det er lenge siden du har regnet på bankkostnadene dine, kan det være lønnsomt å bytte bedriftsbank. I Pareto Bank vet vi at summen av god innskuddsrente, moderate gebyrer og personlig service, kan spare bedriften for både tid og penger.

Få oversikt over innskuddsrente og totale kostnader

Hvis du driver en bedrift er du sikkert opptatt av kostnader, så da bør du også se på hva bedriftsbanken din koster deg i sum. Når du velger bedriftsbank vil du vinne mye på å vurdere det totale bildet, heller enn å se deg blind på enkeltstående elementer.

Noen bedriftsbanker trekker for eksempel frem at de er gebyrfrie, men gir samtidig null i innskuddsrente. Andre gir deg kanskje noe innskuddsrente, men har til gjengjeld skyhøye gebyrer. Atter andre selger standardiserte pakker, som gjør at du må betale for tjenester du kanskje ikke trenger. Kjenner du deg igjen i dette, kan det lønne seg å bytte bedriftsbank. Kontakt oss gjerne hvis du lurer på hva Pareto Bank kan tilby.

I regnestykket over bankkostnader må du også ta med hvor mye tid du bruker på å komme i kontakt med bedriftsbanken din. Som bedriftsbank vet vi at tid og effektivitet er viktig i din arbeidshverdag. Det å få tak i banken din når du trenger det, er derfor av betydning. Les gjerne mer om fordelene med en bedriftsbank som tilbyr personlig service her.

 

Kutt kostnader ved å bytte bedriftsbank

Vi anbefaler at gjør en vurdering av de reelle bankkostnadene dine, for totalen av null i innskuddsrente og høye gebyrer kan bli dyrt. Det kan være mye å spare på å bytte bank for bedriften din.

Prisene varierer en god del fra bedriftsbank til bedriftsbank når det gjelder både transaksjonsgebyrer og andre banktjenester, som for eksempel remittering, OCR avtaler og nettbankgebyrer. Kanskje du også betaler for mange enkelttjenester du ikke engang benytter? Hvis du så tar innskuddsrente, eller mangel på sådan, med i betraktningen, begynner du å få et overblikk over de reelle bankkostnadene dine.

I Pareto Bank har vi regnet på dette. Med utgangspunkt i et årlig, gjennomsnittlig innskudd og gjennomsnittlig bruk av et utvalg vanlige banktjenester, har vi regnet ut hva banken vil koste mellomstore bedrifter årlig i ti konkurrerende bedriftsbanker. Ikke overraskende fant vi store sprik mellom de dyreste og de billigste. Når vi videre korrigerte beløpet for hvilken rente bankene tilbyr, ble forskjellen på reelle årlige kostnader i de utvalgte bankene enda større.

Vi synes ikke at du skal betale mer for bedriftsbanken din enn strengt tatt nødvendig, og vi mener at også mellomstore bedrifter fortjener innskuddsrente.

 

Få en bedre bankhverdag ved å bytte bedriftsbank

SMB-segmentet har lenge vært underbetjent blant norske banker, noe vi i Pareto Bank har gjort noe med. I Pareto Bank får mellomstore bedriftskunder god innskuddsrente, betaler moderate gebyrer og gjør ytterligere besparelser som følge av personlig service. I Pareto Bank får du nemlig din egen kundeansvarlig. Denne personen gjør seg kjent med din bedrift og kartlegger behovet, slik at du får akkurat de banktjenestene du trenger, verken mer eller mindre. Vi kaller det skreddersøm, en ekstra service som gir deg som kunde merverdi i kroner og øre. Du kommer bedre ut av det økonomisk, i tillegg til at du får en bedre bankhverdag.

Vi har også gjort det veldig lett å bytte bedriftsbank. Siden personlig service er en del av vår forretningsmodell, forholder du deg til en person hos oss, som loser deg gjennom hele prosessen. Du slipper med andre ord å snakke med forskjellige personer i store systemer, og sende dokumentasjon hit og dit. Din egen kundeansvarlige hjelper deg med alt du trenger. Ta kontakt med oss – finn bedre løsninger ved å bytte bedriftsbank.

 

Vi hjelper deg med bedriftsbank. Kontakt oss her!