Skal du åpne bedriftskonto bør banken du velger muliggjøre integrasjon mellom regnskapssystemet du bruker og nettbanken. Når du flytter nettbanken inn i det digitale regnskapssystemet ditt, blir det mulig å utføre en rekke bankoppgaver derfra. Du har alt på et sted, og kan bruke mer tid på bedriften din og mindre tid på å betale regninger. Nettbank og regnskapssystem i harmoni forenkler hverdagen din.

 

Fordeler ved å integrere bedriftens nettbank og regnskapssystem

Det finnes en rekke fordeler ved å koble regnskapssystemet direkte til nettbanken. Når prosesser går så automatisk og sømløst som mulig, er kanskje det mest åpenbare tidsbesparelser.

 

Du kan samle oppgaver som tidligere måtte utføres i forskjellige systemer på en flate. Når alt du gjør i regnskapssystemet automatisk går direkte videre til banken, slipper du flere innlogginger og godkjenningsprosesser. Løsningen muliggjør også at regnskapsfører håndterer hele fakturabehandlingen – uten at det krever ettergodkjenning fra deg.

 

En hyppigere utveksling av data mellom banken og regnskapssystemet gir også løpende oppdaterte regnskapstall. Du øker effektiviteten med betalinger og avstemming, og du har full oversikt over statusen på bedriftens økonomi.

 

Interessert i rente på bedriftskonto? Her kan du lese mer om hva de beste bedriftsbankene tilbyr i innskuddsrente.

 

Velg en bank som har kompetanse på ditt regnskapssystem når du åpner bedriftskonto

Det er forståelig at mange bedriftseiere er mer opptatt av å drive virksomheten sin enn å drive bank. Derfor ser vi at flere og flere mellomstore bedrifter ønsker at regnskapsfører håndterer hele fakturabehandlingen.

Dette synes vi er en god filosofi - bruk mest mulig tid på det du kan og minst mulig tid på bedriftsbank. Ta gjerne kontakt hvis du vil bruke mer tid på business og mindre tid på bank.

 

Hvis du skal bytte bedriftsbank bør du forsikre deg om at banken du bytter til har kompetanse til å gjøre overføringen så sømløs som mulig, slik at du kan fokusere på bedriften din – ikke banken og fakturabehandling. I Pareto Bank kan vi integrasjon mot regnskapssystemer og har brukt mye tid på å sette oss inn i funksjonalitet. Slik blir din bankhverdag enklere hos oss.

 

Vår nettbank for mellomstore bedrifter støtter integrasjon med blant annet Power Office Go, Visma, Tripletex og Xledger. Samtidig jobber vi stadig med å koble oss til nye ERP-leverandører. I Pareto Bank har vi et diversifisert tilbud, og kan legge til rette for remittering med de aller fleste regnskapssystemer. Hvis du bruker et regnskapssystem som ikke er representert her, så kan vi likevel finne gode løsninger for deg.

 

Få rask behandlingstid når du åpner bedriftskonto

Når du skal åpne bedriftskonto i en ny bank er det vesentlig at prosessen går raskt og enkelt. I Pareto Bank mener vi at dette er bankens oppgave å fasilitere, og ikke legge jobben over på deg som kunde.

 

For å integrere regnskapssystemet ditt med vår Nettbedrift, trenger du bare å fylle ut noen skjemaer og signere elektronisk, så ordner vi resten. Vi kan få integrasjonen operativ i løpet av veldig kort tid, slik at fakturering fra regnskapssystemet kan fortsette som vanlig.

 

Grunnen til at vi kan være så effektive handler i stor grad om vår kunnskap og at vi satser på å være tilgjengelige for kundene våre. Hos oss forholder du deg til en person, hvis jobb er å forstå og svare på dine behov. Som bedriftsbank vet vi at tid og effektivitet er viktig i din arbeidshverdag. Det å få tak i banken din når du trenger det, er derfor av betydning. Les gjerne mer om fordelene med en bedriftsbank som tilbyr personlig service her.

 

Mange blir overrasket over hvor fort vi får i stand en fullfungerende løsning. Ta kontakt med oss hvis du lurer på hvilke integrasjonsmuligheter som finnes for ditt regnskapssystem når du skal åpne bedriftskonto.

Vi hjelper deg med bedriftsbank. Kontakt oss her!