Skal du åpne bedriftskonto, bør banken du velger gjøre det mulig å integrere regnskapssystemet du bruker og nettbanken.

Når du flytter nettbanken inn i det digitale regnskapssystemet ditt, blir det mulig å utføre en rekke bankoppgaver derfra. Du har alt på ett sted, og kan bruke mer tid på bedriften din og mindre tid på å betale regninger. Nettbank og regnskapssystem i harmoni forenkler hverdagen din.

Fordeler ved å integrere nettbank og regnskapssystem

Det finnes en rekke fordeler ved å koble regnskapssystemet direkte til nettbanken. Når prosesser går så automatisk og sømløst som mulig, er tidsbesparelser kanskje det mest åpenbare.

Du kan samle oppgaver på en flate som tidligere måtte gjøres i forskjellige systemer. Når alt du gjør i regnskapssystemet automatisk går direkte videre til banken, slipper du flere innlogginger og godkjenningsprosesser. Løsningen gjør det også mulig at regnskapsfører håndterer hele fakturabehandlingen – uten at det krever ettergodkjenning fra deg, dersom det er ønskelig.

En hyppigere utveksling av data mellom banken og regnskapssystemet gir også løpende oppdaterte regnskapstall. Du øker effektiviteten med betalinger og avstemming, og du har full oversikt over statusen på bedriftens økonomi.

Interessert i rente på bedriftskonto? Her kan du lese mer om hva de beste bedriftsbankene tilbyr i innskuddsrente.

Velg en bank som har kompetanse på ditt regnskapssystem når du åpner bedriftskonto

Det er forståelig at mange bedriftseiere er mer opptatt av å drive virksomheten sin enn å bruke tid på bank. Derfor ser vi at flere og flere mellomstore bedrifter ønsker at regnskapsfører håndterer hele fakturabehandlingen når de åpner bedriftskonto hos oss.

Dette synes vi er en god filosofi. Bruk mest mulig tid på din bedrift og minst mulig tid på din bedriftsbank.. Ta gjerne kontakt hvis du vil bruke mer tid på business og mindre tid på bank.

I Pareto Bank kan vi integrasjon mot regnskapssystemer og har brukt mye tid på å sette oss inn i funksjonalitet. Derfor blir din bankhverdag enklere hos oss.

Vår nettbank for mellomstore bedrifter støtter integrasjon med Power Office Go, Visma, Tripletex, Xledger og andre. Samtidig jobber vi stadig med å koble oss til nye ERP-leverandører. I Pareto Bank har vi et bredt tilbud, og legger til rette for remittering med de aller fleste regnskapssystemer. Hvis du bruker et regnskapssystem som ikke er representert her, finner vi likevel gode løsninger for deg.

Få rask behandlingstid når du åpner bedriftskonto

Når du skal åpne bedriftskonto i en ny bank er det vesentlig at prosessen går raskt og enkelt. I Pareto Bank mener vi at det er bankens, og ikke kundens, oppgave å legge til rette for dette.

For å integrere regnskapssystemet ditt med vår Nettbedrift, trenger du bare å fylle ut noen skjemaer og signere elektronisk, så ordner vi resten. Vi kan få integrasjonen operativ i løpet av svært kort tid, slik at fakturabehandling fra regnskapssystemet kan fortsette som vanlig.

Det at vi kan være så effektive, handler i stor grad om vår kunnskap og at vi satser på å være tilgjengelig for kundene våre. Hos oss forholder du deg til én person, som har som jobb å forstå og svare på dine behov. Som bedriftsbank vet vi at tid og effektivitet er viktig i din arbeidshverdag. Det å få tak i banken din når du trenger det, er derfor avgjørende. Les gjerne mer om fordelene med en bedriftsbank som tilbyr personlig service her.

Mange blir overrasket over hvor fort vi får i stand en fullt fungerende løsning. Ta kontakt med oss hvis du lurer på hvilke integrasjonsmuligheter som finnes for ditt regnskapssystem når du skal åpne bedriftskonto.

Kontakt oss om bedriftsbank

Publisert 3. juni 2021
Oppdatert 24. mars 2022